CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

Trump: Igazam volt, laborszökevény a vírus
  • 724
  • 21
Kínának 10 000 milliárd dolláros kártérítést kellene fizetnie a koronavírus miatt – írta közleményében Donald Trump. A volt amerikai elnök szerint bebizonyosodott, hogy egy kínai laborból szabadult el a Covid-19.

„Most már mindenki, még az ellenség is elismeri, hogy Trumpnak igaza volt azzal kapcsolatban, hogy a kínai vírus a vuhani laboratóriumból származik” – írta az elnök.

Donald Trump már 2020 márciusában is direkt „kínai vírusként” emlegette a koronavírust, miközben azzal vádolta meg Kínát, hogy szándékosan okozott világjárványt. Az elnök emellett arról is beszélt, hogy szerinte Kínának 10 milliárd dolláros kárpótlást kellene fizetnie Amerikának és a világnak a halálért és a pusztításért, amit okozott” – írta a volt elnök.

A közleményben Trump dr. Anthony Fauci amerikai járványügyi tanácsadó levelezéseire is bizonyítékként hivatkozott, melyet a napokban tették közzé. A szakértő egyébként ezzel kapcsolatban nemrég úgy nyilatkozott, hogy szerinte a levelezését...
Nem várt akadályba ütköztek a brexit mozgások
  • 186
  • 0
Amikor a JPMorgan Chase & Co. arra kérte 15 londoni részvény-derivatíva kereskedőjét, hogy a cég londoni tevékenységével együtt költözzenek Párizsba, váratlan akadályba ütközött. A brókerek fele inkább kilépett a cégtől, semmint a francia fővárosba költözzön, és állítólag ez nem egyedülálló jelenség - írja összefoglalójában a Bloomberg. A Goldman Sachs és a Nomura szintén nehézségekbe ütközött, amikor brókereit el akarta költöztetni Londonból.

Elég sok példánk van arra, hogy valakinek a kontinensre kellett költöznie, de nem lett ettől igazán boldog. Különösen igaz ez akkor, ha az illetőnek iskoláskorú gyerekei vannak. Mások a jövőbeni karrierlehetőségek, a fizetések miatt aggódnak. Esetleg attól tartanak, hogy az új munkahelyként kijelölt város egyelőre nem olyan nagy pénzügyi központ, mint London volt, és ezért kevesebb...
Szokatlanul kemény levélben kéri az UNESCO a kormányt a Fertő-projekt azonnali leállítására
  • 405
  • 7
Az építkezés azonnali felfüggesztéséről és a különböző világörökségi besorolások veszélyeztetéséről írtak Magyarország OECD és UNESCO nagykövetének, illetve a magyar államnak.

Ha az ajánlásaink alapján nem hagynak fel azonnal a Fertő Part fejlesztése nevű projekttel, az sértheti a világörökségi terület hitelességét és integritását, különös tekintettel befolyásolhatja annak Kiemelkedő Egyetemes Érték (Outstanding Universal Value) besorolását – írta az UNESCO ICOMOS nevű nemzetközi szakmai civil szervezet elnöke Magyarország OECD és UNESCO nagykövetének, illetve a magyar államnak. A levélről, amelyet az ICOMOS elnöke, Mechtil Rössler írt Turóczy László nagykövetnek, a 444 számolt be. Felhívták a figyelmet arra, hogy a Fertő tó 2001 óta világörökségi helyszín.

A...
Muszlim nevet vett fel a kecskeméti terrorista
  • 297
  • 6
A Hüsseyin Ziyadra nevet használta és szélsőséges oldalakat követett az 21 éves kecskeméti férfi, aki a futball-Európa-bajnokság egyik budapesti mérkőzésén akart robbantani, a Balatonon pedig autóval a tömegbe hajtani.

A lap emlékeztet a korábban már ismertekre, miszerint chaten beszélgetett a szervezet kiképzőivel, akiknek hűségesküt fogadott, hogy hajlandó lesz terrorcselekményeket elkövetni, a halál sem riasztotta vissza. Arab nevet is felvett, Hüsseyin Ziyadnak nevezte át magát közösségi oldalán, ami magyarul bőséget jelent.

Az elfogott férfi tagja volt Muszlim Ifjúsági Társaságnak is, de Sulok Zoltán, a Magyarországi Muszlimok Egyházának elnöke elmondta a Borsnak arról beszélt, hogy csupán a levelezőlistájukon szerepelt a fiatal, akinek ismerősei között több külföldi, muszlim, izraeli és török állampolgár is szerepel a közösségi oldalán.

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

pmanocica wrote on pszi53's profile.
Kedves pszi53! Catrine Clay Útvesztőjét szerettem volna letölteni, de nem tudja kezelni a converter, hogy áttehessem mobiba, a gépen megnyitni sem tudja. Tudnál segíteni? Köszi, Judit
Orchidea 22 wrote on Ajuda67's profile.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm az időt, munkát amit azzal töltesz, hogy nekünk forditod a jobbnál jobb könyveket.
Legyen szép napod!
halastinta wrote on Ajuda67's profile.
Szia Ajuda67!
Szeretném megköszönni a munkádat és hogy lehetővé teszed általa, hogy ilyen szuper könyveket olvassunk! Épp most végeztem a Dianne Duvall - Halhatatlan Őrzök sorozat 9. részével. Imádom őket! További jó munkát kívánok!
Kerekerdő 12 wrote on girlie's profile.
Sziasztok. Angol óvodai anyagokat, elsősorban kedves mozgásos, dalos körjátékokat, nyári táborokhoz segítséget, akár konkrét témát keresek. Bármilyen segítséget, ötletet nagyon köszönöm.
majorimi69 wrote on sohajda's profile.
Kedves Sohajda Orfeusz végrendelete 1960 kérhetnék egy újratöltést ? köszönöm szépen

Statisztikák

Témák
36,525
Üzenet
4,413,480
Tagok
592,175
Legújabb tagunk
Rolandredei
Oldal tetejére